Ni är starka och trygga!

Ni är starka och trygga!

Beskrivning av talet: Det här talet passar till ett brudpar som har barn, men inte (bara) gemensamma.
 Detta tal innehåller 494 ord och tar 3 minuter och 13 sekunder att framföra.
5 av 5 baserat på 1 betyg
(1 kundbetyg )

Beskrivning av talet:

Det här talet passar till ett brudpar som har barn, men inte bara) gemensamma. Du som håller talet kan vara mor, far, syster, bror, vän eller släkting – det är ett tal som passar alla. Förutsatt att du vill hålla ett tal där du framhäver att brudparet redan innan den här dagen hade ett rikt liv, men att deras beslut i dag gör dem än rikare, är detta talet för dig. Ett brudpar som har levt länge tillsammans och som vet vad föräldraskap innebär är ett brudpar som känner varandras för- och nackdelar. De vet vad de ger sig in på och de vet att det är rätt. Brudparet har lyckats skapa trygghet och förena två splittrade familjer till en. Som mor, far, syster, bror, vän eller släkting kan du inte annat än känna glädje för deras skull. Talet avslutas med en skål för brudparet.

Talet finns även med namnet ”Ytterligare rikedom” under samma kategori, men är då utformat för att passa ett brudpar som har endast gemensamma barn.

149kr

 • Utdrag
 • Omdöme (1)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur talets början och slut:

[...]

Det är en ynnest att få vara med er i dag och fira er kärlek. Det är en sann glädje att få vara med och dela er lycka. Det är en möjlighet som är få förunnad att se en redan sammansvetsad familj ta ännu ett steg mot tillhörighet.

[...]

Kära brudpar, det här är en stor dag som har ett stort löfte i fokus. Ert löfte till varandra. Jag hoppas att ni kommer att märka att detta löfte tillför ert redan rika liv ytterligare en dimension. Med dessa ord höjer jag mitt glas i en skål för brudparet.

Kundomdöme

5 av 5 stjärnor
1 omdöme
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

1 review for Ni är starka och trygga!

  Betygsätt talet

  Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

  Såldes senast till:
  Vaggeryd, 2017

  Information om talskrivaren

  • Chefen önskar glad påsk under lågkonjunktur

   Beskrivning av talet:

   Det råder lågkonjunktur. Ert företag har tvingats göra nedskärningar och söka förbättringsåtgärder. Nu vill du som chef ge dina medarbetare en positiv bild knuten till påsken.

   Sedan urminnes tider har ägget varit symbolen för liv. Under ett kalt skal döljer sig någonting nytt, och så är det även med de åtgärder som ert företag har genomfört. På sikt kommer de att leda till nya framgångar. Med detta sagt önskar du dina medarbetare glad påsk.

   Detta tal återfinns också under kategorin Bolag: Chefen talar – Chefen önskar Glad Påsk!

   129kr
  • Farväl till min bror

   Beskrivning av talet:

   Du vill med det här talet ta farväl av din bror. Din bror var en människa som visste att ta vara på livet. Han hade ett öppet sinne och förmåga att ta vara på de möjligheter som erbjöds honom. Hans liv var inte svårare eller lättare än någon annans men han hade en lättsamhet och en tillförsikt till livet som få andra människor har. Din bror kunde även se andra människor och få dem att känna sig speciella. Du kände att han lockade fram dina bästa sidor. I dag tar du farväl av din bror, samtidigt som du vet att din bror aldrig lämnar dig helt då du bär honom med dig i ditt hjärta.

   139kr
  • Gud välkomnar NN

   Det här är talet för dig som tror på Jesus Kristus och som nu begraver en närstående som också han/hon har levt som ett Guds barn. Du kan vara make, maka, bror, syster, vän eller bekant och du vill hålla ett tal där den kristna tron är central. Stämningsfullt och kärnfullt talar du om livet efter detta. Jesus har tagit emot NN i himmelriket – NN har det bra. Detta blir er tröst. Även om NN är djupt saknad är ni tacksamma över att ha älskat och känt honom/henne. Han/hon var en människa som gjorde gott. Nu njuter han/hon av himmelriket.

   Talet återfinns även under kategorin Begravningstal – Övriga begravningstal.

   139kr
  • Till min svärmor på födelsedagen

   Beskrivning av talet:

   Det här talet passar dig som har en god relation till din svärmor. Du betraktar din svärmor som en vän och det är med stor glädje du talar till henne på hennes födelsedag.

   Talet avslutas med en skål.

   109kr
  You've just added this product to the cart: