Ni är starka och trygga!

Ni är starka och trygga!

Beskrivning av talet: Det här talet passar till ett brudpar som har barn, men inte (bara) gemensamma.
 Detta tal innehåller 494 ord och tar 3 minuter och 13 sekunder att framföra.
5 av 5 baserat på 1 betyg
(1 kundbetyg )

Beskrivning av talet:

Det här talet passar till ett brudpar som har barn, men inte bara) gemensamma. Du som håller talet kan vara mor, far, syster, bror, vän eller släkting – det är ett tal som passar alla. Förutsatt att du vill hålla ett tal där du framhäver att brudparet redan innan den här dagen hade ett rikt liv, men att deras beslut i dag gör dem än rikare, är detta talet för dig. Ett brudpar som har levt länge tillsammans och som vet vad föräldraskap innebär är ett brudpar som känner varandras för- och nackdelar. De vet vad de ger sig in på och de vet att det är rätt. Brudparet har lyckats skapa trygghet och förena två splittrade familjer till en. Som mor, far, syster, bror, vän eller släkting kan du inte annat än känna glädje för deras skull. Talet avslutas med en skål för brudparet.

Talet finns även med namnet ”Ytterligare rikedom” under samma kategori, men är då utformat för att passa ett brudpar som har endast gemensamma barn.

149kr

Utdrag ur talets början och slut:

[...]

Det är en ynnest att få vara med er i dag och fira er kärlek. Det är en sann glädje att få vara med och dela er lycka. Det är en möjlighet som är få förunnad att se en redan sammansvetsad familj ta ännu ett steg mot tillhörighet.

[...]

Kära brudpar, det här är en stor dag som har ett stort löfte i fokus. Ert löfte till varandra. Jag hoppas att ni kommer att märka att detta löfte tillför ert redan rika liv ytterligare en dimension. Med dessa ord höjer jag mitt glas i en skål för brudparet.

Kundomdöme

5 av 5 stjärnor
1 omdöme
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

1 review for Ni är starka och trygga!

  Betygsätt talet

  Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

  Såldes senast till:
  Vaggeryd, 2017

  Information om talskrivaren

  • Talskrivarens namn: Josefin Schygge
  • Talskrivare: Josefin Schygge
  • Adress:
  • 3.53 3.53 betyg av 36 recensioner
  You've just added this product to the cart: