Kära brudpar, jag vill gratulera er ..

Kära brudpar, jag vill gratulera er ..

Beskrivning av talet:Det här talet passar dig som vill fokusera den nära samvaro som finns mellan makarna.
 Detta tal innehåller 319 ord och tar 2 minuter och 12 sekunder att framföra.
3.6666666666667 av 5 baserat på 3 betyg
(3 kundbetyg )

Beskrivning av talet:

Det här talet passar dig som vill fokusera den nära samvaro som finns mellan makarna. De är föräldrar. Deras liv är rikt på kärlek och glädje. I dag upplever de ännu ett stort livsögonblick tillsammans. Du är glad och tacksam över att få dela detta ögonblick med dem, men du är också glad och tacksam över deras liv och tillvaro i stort. Detta brudpar är för dig ett brudpar som står för något av det viktigaste som finns i livet: de står för tillhörighet.

129kr

Utdrag ur talets mitt och slut:

[...]

Ert liv tillsammans är redan innehållsrikt. Ni har upplevt det största ögonblick som två människor som älskar varandra kan uppleva: ni har blivit föräldrar.

[...]

I dag upplever ni ett annat stort ögonblick, ett ögonblick som ni alltid kommer att minnas.

[...]

Kära brudpar, jag vill gratulera er. Ert äktenskap är rikt på både kärlek och glädje. Ni är en familj med fokus på livets sanna värden: ni är tillhörighet.

[...]

Kundomdöme

3.6666666666667 av 5 stjärnor
3 omdömen

3 reviews for Kära brudpar, jag vill gratulera er ..

Betygsätt talet

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Tenhult, 2017

Information om talskrivaren

 • Dubbelt upp!

  Beskrivning av talet:

  I det här talet framhåller du den stora kärlek som NN och NN har i sina liv, till varandra men också till sina tvillingar. NN och NN är vana föräldrar till inte bara ett barn utan två, och dessutom samtidigt. Detta har utvecklat deras förhållande och fått kärleken mellan dem att djupna.

  I talets början och slut knyter du an till tanken på att brudparet har vana av ”dubbelt upp”. Talet avslutas med en skål för brudparet.

  139kr
 • Du är vår stålman/stålkvinna

  Talet hålls för en person som nyligen har tagit examen. Personen i fråga har inte haft någon enkel skolgång, men har bestämt sig för att härda ut. Du vill därför hylla den här personens examen och extra framhålla hans/hennes bragd. Genom att inte ge upp har NN gett sig själv utbildningens gåva – en gåva han/hon kommer att ha nytta och glädje av för resten av sitt liv.

  109kr
 • Till min svärmor på födelsedagen

  Beskrivning av talet:

  Det här talet passar dig som har en god relation till din svärmor. Du betraktar din svärmor som en vän och det är med stor glädje du talar till henne på hennes födelsedag.

  Talet avslutas med en skål.

  109kr
 • NN, många är vi som saknar dig

  Beskrivning av talet:

  Du som håller det här talet hade en varm relation till den bortgångna, en relation av respekt och tillit men inte minst av vänskap och kärlek. Den bortgångna var en äldre person, som haft ett långt och innehållsrikt liv, och som kommit till ro i tillvaron och med sig själv. NN var klok och tålmodig och tyckte om att få besök. Han/hon förde ett stilla liv mot slutet men bjöd av sig själv och sin livserfarenhet. Du och NN hade många fina stunder tillsammans och dessa kommer du att vårda, men du vill vårda dem i tysthet, för NN var ingen skrytsam person.

  Liknelsen med pärlan nedan är ett stycke av talet, de andra beskriver vem NN var som person, hur han/hon levde och den kärlek, respekt och beundran som du kände inför honom/henne.

  134kr
You've just added this product to the cart: