Er kärlek är er glädje, er styrka och er framgång

Er kärlek är er glädje, er styrka och er framgång

Beskrivning av talet:Det här talet passar dig som vill hålla ett bröllopstal till ett brudpar med gemensamma barn.
 Detta tal innehåller 503 ord och tar 3 minuter och 29 sekunder att framföra.
4.25 av 5 baserat på 4 betyg
(4 kundbetyg )

Beskrivning av talet:

Det här talet passar dig som vill hålla ett bröllopstal till ett brudpar med gemensamma barn. Du talar om bröllopet som den fest för kärleken som det är. Du talar om äktenskapet som trygga ramar, och du talar om brudparet som ett par med kärleken som den största styrkan. Makarna har redan innan den här dagen upplevt saker som svetsat dem samman; de har vuxit sig starkare som par och utvecklats som människor. De har djupnat i sin kärlek. Dagens bröllop är ytterligare ett bevis på denna deras stora kärlek, men också på deras förmåga att leva ut tillsammans. I dag är det NN och NN som står i fokus, därför talar du framförallt om och till dem, även om deras barn självfallet är en del av talet.

Talet avslutas med en skål för brudparet.

149kr

Utdrag ur dess mitt och slut:

[...]

Att få fira er kärlek i dag är en möjlighet som vi som är era gäster tacksamt tar emot. Vi kommer att minnas den här dagen. Ja, vi kommer att minnas, men ni, kära brudpar, ni kommer att bära med er detta firande just denna dag livet ut. Detta är er dag. Dagen då ni har gett varandra ert ja.

[...]

Ni är trygghet, ni är styrka, ni är glädje.

[...]

Kära brudpar, när jag ser på er i dag ser jag lyckan personifierad. Ni har gett varandra mycket, ni har barn tillsammans och nu är ni även varandras äkta makar.

[...]

Kundomdöme

4.25 av 5 stjärnor
4 omdömen
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

3 reviews with rating of 4 stjärnor (3 of 4)

(Show unfiltered results)

4 reviews for Er kärlek är er glädje, er styrka och er framgång

Betygsätt talet

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Sundsvall, 2017

Information om talskrivaren

 • Jag har tur som har en mamma som du, grattis på födelsedagen!

  Beskrivning av talet:

  Det här talet passar dig som vill framföra en hyllning till din mamma på hennes födelsedag. I talet berättar du hur hon är beredd att gå genom eld och vatten för dig. Din mamma har alltid funnits där för dig, du visar genom detta tal att du ser och uppskattar hennes uppoffringar och engagemang. Med en lättsam ton framför du ett allvarligt menat budskap: att du har tur som har en sådan mamma. Du avslutar med att gratulera henne på födelsedagen.

  Talet framförs med fördel vid ett större eller mindre födelsedagsfirande.

  139kr
 • Det allra bästa sättet att visa min barndomsvän min uppskattning

  Beskrivning av talet:

  I det här talet visar du din uppskattning för din barndomsvän genom att ha tänkt ut det allra bästa att göra mot någon/ge någon som fyller år. Det är en enkel handling som är fylld av värme, uppskattning och kärlek. Du berättar både om handlingen och om hur du känner för NN i ditt tal. Du kan utan svårighet utföra denna speciella handling under talets gång eller strax efteråt. På det här sättet håller du ett minnesvärt tal med både ord och handling.

  109kr
 • Er lille pojke är allas vår lycka

  Du som håller det här talet är närstående och/eller släkting till det nyfödda barnet. Kanske är du en farmor eller mormor som gärna vill säga någonting på ditt barnbarns dopdag?

  Du talar om hur ett barns födelse förändrar livet för både föräldrar och anhöriga, hur mycket rikare barn gör livet. Därmed gratulerar du även föräldrarna för att de har så mycket härligt att vänta sig av framtiden. Barnets liv är ännu ett oskrivet blad, men ganska snart kommer ni att veta mer om vad resan innehåller. Tillsammans ger ni er alla ut på detta äventyr. Med ett löfte om en kärleksfull och innehållsrik framtid välkomnar ni er lille pojke till världen.

  Detta tal återfinns också, med vissa skillnader, under kategorin ”Barndop – Mor-/farförälder talar” med rubriken ”Ert barn är allas vår gåva”.

  139kr
 • Härligt!

  Beskrivning av talet:

  När elevernas blickar är fyllda av glädje och tillförsikt inför framtiden är det härligt att vara rektor. Idag ser de ut just så. I dag är det skolavslutning. Som rektor uppmärksammar du och premierar elevernas insats under det gångna skolåret. Du visar din förståelse för deras mödor och du uppmanar dem att känna stolthet över sin insats. Alla elever har åstadkommit något som är bra. Om detta något så bara är en enda sak, är det ändå en sak värd att känna stolthet över.

  Det är lätt att glömma att skolavslutningen även handlar om avsked. Du framhåller detta men gör det på ett lättsamt och positivt sätt. Genom hela talet fokuserar du på glädje och känslan av att det är härligt att finnas till.

  149kr
You've just added this product to the cart: