Er kärlek är er glädje, er styrka och er framgång

Er kärlek är er glädje, er styrka och er framgång

Beskrivning av talet:Det här talet passar dig som vill hålla ett bröllopstal till ett brudpar med gemensamma barn.
 Detta tal innehåller 503 ord och tar 3 minuter och 29 sekunder att framföra.
4.25 av 5 baserat på 4 betyg
(4 kundbetyg )
Er kärlek är er glädje, er styrka och er framgång

Beskrivning av talet:

Det här talet passar dig som vill hålla ett bröllopstal till ett brudpar med gemensamma barn. Du talar om bröllopet som den fest för kärleken som det är. Du talar om äktenskapet som trygga ramar, och du talar om brudparet som ett par med kärleken som den största styrkan. Makarna har redan innan den här dagen upplevt saker som svetsat dem samman; de har vuxit sig starkare som par och utvecklats som människor. De har djupnat i sin kärlek. Dagens bröllop är ytterligare ett bevis på denna deras stora kärlek, men också på deras förmåga att leva ut tillsammans. I dag är det NN och NN som står i fokus, därför talar du framförallt om och till dem, även om deras barn självfallet är en del av talet.

Talet avslutas med en skål för brudparet.

149kr

 • Utdrag
 • Omdöme (4)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur dess mitt och slut:

[...]

Att få fira er kärlek i dag är en möjlighet som vi som är era gäster tacksamt tar emot. Vi kommer att minnas den här dagen. Ja, vi kommer att minnas, men ni, kära brudpar, ni kommer att bära med er detta firande just denna dag livet ut. Detta är er dag. Dagen då ni har gett varandra ert ja.

[...]

Ni är trygghet, ni är styrka, ni är glädje.

[...]

Kära brudpar, när jag ser på er i dag ser jag lyckan personifierad. Ni har gett varandra mycket, ni har barn tillsammans och nu är ni även varandras äkta makar.

[...]

Kundomdöme

4.25 av 5 stjärnor
4 omdömen
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

4 reviews for Er kärlek är er glädje, er styrka och er framgång

Betygsätt talet

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Sundsvall, 2017

Information om talskrivaren

 • Det är en nåd att få sådan kärlek

  Vill du hålla ett kärleksfullt och okonstlat tal till brudparets ära? Då är detta talet för dig!

  Bruden är en mycket nära vän till dig. Du känner till styrkan i brudparets kärlek och betraktar den som en nåd. I talet vänder du dig till brudparet, du talar vackert om kärleken och äktenskapet. Du beskriver makarnas oerhörda lycka och avslutar med en skål för dem.

  Talet ramas in av en fras ur en av Lisa Ekdahls sånger

   

  139kr
 • Grattis, du har sprungit tjejmilen!

  Du som håller det här talet vill hylla din väninna/bekant/fru/mamma eftersom hon har sprungit tjejmilen. För henne var det en verklig prestation – kanske har hon tidigare haft problem med exempelvis övervikt – och du är stolt över henne. Du betonar glädjen i att röra sig men lyfter också fram den kamp som ett idrottsutövande kan innebära och den stora insats som NN har gjort. Talet är en glädjefylld hyllning till NN.

  115kr
 • Toastmaster/toastmadame manar till ett öppet sinne och ett glatt humör

  Som toastmaster/toastmadame hälsar du alla gäster välkomna. Du presenterar dig och framhåller att de som ännu inte har anmält att de vill hålla tal fortfarande har chansen att göra detta. Som toastmaster vill du redan här höja stämningen, därför håller du ett glatt tal. Kärnan i talet är att ni tillsammans har ett uppdrag i att se till att själva ha roligt såväl som att roa de andra gästerna. Ni är här för att ge brudparet en minnesvärd dag. Talet avslutas med ett fyrfaldigt leve för brudparet.

  115kr
 • Det är så det ska vara!

  Beskrivning av talet:

  Julen är en traditionsrik högtid. Den kräver sin rätta inramning och vad vore julen utan ett avslutningstal som får det att klia i musklerna av längtan efter att komma ut?

  I det här talet ser du med distans och humor på din egen roll som talare. Du önskar eleverna en skön ledighet och tackar dem för terminen som har gått.

  Talet passar vid julavslutning på högstadiet såväl som på gymnasiet.

  149kr
You've just added this product to the cart: