Er kärlek är er glädje, er styrka och er framgång

Er kärlek är er glädje, er styrka och er framgång

Beskrivning av talet:Det här talet passar dig som vill hålla ett bröllopstal till ett brudpar med gemensamma barn.
 Detta tal innehåller 503 ord och tar 3 minuter och 29 sekunder att framföra.
4.25 av 5 baserat på 4 betyg
(4 kundbetyg )

Beskrivning av talet:

Det här talet passar dig som vill hålla ett bröllopstal till ett brudpar med gemensamma barn. Du talar om bröllopet som den fest för kärleken som det är. Du talar om äktenskapet som trygga ramar, och du talar om brudparet som ett par med kärleken som den största styrkan. Makarna har redan innan den här dagen upplevt saker som svetsat dem samman; de har vuxit sig starkare som par och utvecklats som människor. De har djupnat i sin kärlek. Dagens bröllop är ytterligare ett bevis på denna deras stora kärlek, men också på deras förmåga att leva ut tillsammans. I dag är det NN och NN som står i fokus, därför talar du framförallt om och till dem, även om deras barn självfallet är en del av talet.

Talet avslutas med en skål för brudparet.

149kr

Utdrag ur dess mitt och slut:

[...]

Att få fira er kärlek i dag är en möjlighet som vi som är era gäster tacksamt tar emot. Vi kommer att minnas den här dagen. Ja, vi kommer att minnas, men ni, kära brudpar, ni kommer att bära med er detta firande just denna dag livet ut. Detta är er dag. Dagen då ni har gett varandra ert ja.

[...]

Ni är trygghet, ni är styrka, ni är glädje.

[...]

Kära brudpar, när jag ser på er i dag ser jag lyckan personifierad. Ni har gett varandra mycket, ni har barn tillsammans och nu är ni även varandras äkta makar.

[...]

Kundomdöme

4.25 av 5 stjärnor
4 omdömen
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

4 reviews for Er kärlek är er glädje, er styrka och er framgång

  Betygsätt talet

  Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

  Såldes senast till:
  Sundsvall, 2017

  Information om talskrivaren

  • Härliga vår!

   Beskrivning av talet:

   ”Härliga vår!” är ett utrop som väl beskriver talets andemening. Talaren välkomnar våren, den efterlängtade, med glädje. Schablonbilder av våren fräschas upp och våren kläs i tillförsiktens, förväntans, löftenas och livfullhetens färger. För att ytterligare förstärka hyllningen till våren använder talaren en liknelse om vänskap. På samma sätt som vänskap berikar våra liv kommer våren med den nytändning i tillvaron som kan behövas efter en lång vinter. Det här är ett tal som sprudlar av energi, liksom som våren själv gör!

   149kr
  • “Din sjuttiofemte födelsedag.”, “Din födelsedag är en dag av glädje.” samt “Det lilla och enkla – det stora och storslagna.”

   Nedan finner du utdrag ur, och information om, två födelsedagstal och ett tacktal från jubilaren själv.

   Tal 1: Din sjuttiofemte födelsedag. Taltid: 2 min. 35 sek.

   Det här talet passar dig som vill blanda humor med allvar. Du vill hålla ett glatt och uppsluppet tal där du tar tillfället i akt att framhäva jubilarens stora betydelse i ditt eget och övriga gästers liv. Talet framförs vid ett större eller mindre firande av en sjuttiofemårings födelsedag.

   Talet återfinns även under kategorin Födelsedagar – 75 år.

   278kr
  • “Ovan talare, rutinerad mor!”, “Först ut!” samt “Må kärleken alltid vara er.”

   Tal 1: Ovan talare, rutinerad mor! Taltid: 3 min. 29 sek.

   Du som håller det här talet är inte den som ofta står upp och talar inför folk, men idag gör du det för att det är din dotters bröllopsdag. Du vill betona betydelsen av denna dag. Som mor är du lycklig på din dotters bröllopsdag, du talar om det val av make som din dotter gjort som ett klokt val och förklarar varför så är fallet.

   Du vill inte ge så många råd inför äktenskapet utan i första hand tala kring lyckan i att ha funnit kärleken och kring tron på en härlig framtid tillsammans. Det här är ett glädjens tal! Till en början vänder du dig främst till dottern men går sedan över till att tala också till brudgummen. Du avslutar med en skål för brudparet.

   Talet återfinns även under kategorin Bröllop, till bruden – Mor talar till sin dotter.

   288kr
  • I dag är en glädjens dag, en dag för dig!

   Beskrivning av talet:

   Det här talet passar en mor som vill hålla tal till sin son när han firar fyrtio år.

   Du pratar övergripande om födelsedagar som har varit och påpekar att de i grund och botten inte skiljer sig särskilt mycket från den här födelsedagen. Det är fortfarande med glädje som människor stämmer upp i sång för NN, det är fortfarande NN:s dag. Det är en stor glädje för dig att få fira den här dagen tillsammans med din son och med hans vänner och familj. Talet avslutas med att du framför dina gratulationer till NN. ”I dag är en glädjens dag, en dag för dig” är ett varmt, kärleksfullt och lättsmält tal.

   149kr
  You've just added this product to the cart: