Ni är ett kärlekspar med stora möjligheter

Ni är ett kärlekspar med stora möjligheter

Beskrivning av talet:Det här talet passar ett brudpar som lever ett liv i högt tempo.
 Detta tal innehåller 324 ord och tar 2 minuter och 16 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Det här talet passar ett brudpar som lever ett liv i högt tempo. Runt omkring brudparet finns möjlighet till aktiviteter. De båda möter många människor och de trivs i storstadens puls. Deras kärlek utgör en fast punkt i en i övrigt föränderlig tillvaro. De är ett kärlekspar som löser eventuella problem tillsammans. De står varandra väldigt nära och känner varandra väl men är fortfarande nyfikna på varandra.

Talet avslutas med en skål för brudparet.

149kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur talets början, mitt och slut:

Kära brudpar, det är en ära att få vara här med er i dag och dela er bröllopsdag.

[...]

Ni har förmågan att ta vara på det bästa, både hos varandra och hos er omgivning. Detta gör er oerhört rika.

[...]

Jag höjer mitt glas för brudparet med en önskan om att kärleken alltid kommer ha denna centrala roll i era liv. Må er kärlek ständigt djupna!

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Ni är ett kärlekspar med stora möjligheter”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Stockholm, 2017

Information om talskrivaren

 • Min mormor/farmor är saknad

  Det här talet passar dig som har haft mormor/farmor nära ditt hjärta. Hennes frånfälle lämnar ett tomrum som är omöjligt att fylla. Du ser henne som en av grundbultarna i ditt liv och om du fick välja skulle du själv vilja bli som hon på ålderdomens höst. Hennes värme, kärlek, glädje, omtanke och handlingskraft var beundransvärd. Din mormor/farmor var någon att hylla och att minnas.

  139kr
 • Idag tar vi farväl av NN

  Att ta farväl av en ung människa som dessutom lämnar småbarn efter sig är något av det svåraste som en människa kan göra. Det här talet framhäver NN som en godhjärtad människa vars liv tog slut alltför fort. Det är svårt att acceptera döden, speciellt när den drabbar en ung människa som har så mycket kvar att uppleva – talet berör detta men framhäver även att de barn som NN lämnar bakom sig är en ynnest att få ha kvar. NN är inte fullkomligt förlorad, han/hon finns i barnen och i era minnen.

  149kr
 • Brudens mor övertar stolt uppdraget som förste talare

  Det här korta och kärleksfulla talet passar dig som vill hålla ett tal till din dotter där du verkligen får henne att förstå hur mycket hon betyder för dig, samtidigt som du välkomnar hennes nyblivne make in i familjen. Du säger också några korta men kärnfulla ord om äktenskapet till brudparet att bära med sig på vägen. Som en erfaren man vet du att äktenskapet kan innehålla såväl toppar som dalar och dessutom en hel del vardag, men att det då är särskilt viktigt att ta vara på kärleken. Till slut önskar du också de nygifta lycka till och utlyser en skål för dem.

  Talet återfinns även under kategorin Bröllop, till brudparet – Far/mor talar till brudparet.

  149kr
 • Stolthet och glädje på Svenska flaggans dag

  Beskrivning av talet:

  Talet är uppbyggt kring stolthet och glädje. Som talare målar du inledningsvis upp en bild av den typiske svensken. Du konstaterar sedan att ingen av oss känner igen oss särskilt väl i den här bilden och betonar mångfalden i det svenska samhället. Utifrån mångfald räknar du sedan upp olika saker som du anser att boende i Sverige kan känna stolthet över. Talet avslutas med att ni tillsammans utbringar ett fyrfaldigt leve för Sverige.

  149kr
You've just added this product to the cart: