Kärlekens trädgård är er

Kärlekens trädgård är er

Beskrivning av talet:Du vill hålla ett tal till ett brudpar som firar bröllop i Blekinge.
 Detta tal innehåller 268 ord och tar 1 minuter och 51 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Du vill hålla ett tal till ett brudpar som firar bröllop i Blekinge. Brudparet står dig nära och det är en sann glädje för dig att få vara med vid bröllopet. Utifrån liknelsen att Blekinge är Sveriges trädgård, menar du att ett bröllop är kärlekens trädgård. Det är en vacker trädgård som ger mycket glädje och njutning, men som vilken trädgård som helst innehar den sina taggiga skälkar. Du vill inte ge några ”skötselråd” utan visar din tilltro till brudparets förmåga att sköta sin egen relation, genom att säga att du tror på dem. Talet avslutas med en lyckönskan till brudparet.

139kr

Utdrag ur talets mitt och slut:

[...]

Kärleken mellan NN och NN står i full blom.

[...]

Ni har ingått äktenskap för att ni älskar varandra och vill leva varje dag vid den andras sida. Ni står redo för ljusa dagar såväl som mörka. Jag tror på er. Kärlekens trädgård är er att sköta och njuta av. Lycka till!

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Kärlekens trädgård är er”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Malmö, 2017

Information om talskrivaren

 • “Nu får NN vila ut.”, “Broder, du är mig alltid nära.” samt “Till min far”

  Tal 1: Nu får NN vila ut. Taltid: 2 min. 27 sek.

  Med utgångspunkt i Astrid Lindgrens ”Fattig bonddräng” håller du ett tal om vad det innebär att vara människa. Du talar om livets tillgångar utan att hymla om livets svårigheter. En av livets svårigheter är att förlora en vän, make/maka, mamma/pappa, far- eller morförälder. Du finner tröst i att veta att NN:s liv har varit gott, om än stundom mödosamt. Oavsett om du tror på ett liv efter detta, på en gud eller har din övertygelse i någonting helt annat känns det trösterikt att veta att NN får vila.

  Detta är ett tal som passar alla. Har du förlorat någon närstående? Vill du hålla ett tal över en bekant som gjort stort intryck i ditt liv? Håll då detta tal med kärlek och respekt.

  Talet återfinns även under kategorierna Begravningstal – Övriga begravningstal samt Inspiration – Tal där Gud nämns.

  278kr
 • Livet på en nyckelpigas vis

  Du som håller det här talet känner inte brudparet särskilt väl men vill ändå säga några ord till dem på deras bröllopsdag. Du gör detta genom att berätta en anekdot om hur nyckelpigor söker sin själsfrände, och när de hittat denna når deras liv fulländning. Från denna anekdot drar du en parallell till de nygifta om hur deras liv blomstrar tack vare att de har varandra.

  Talet återfinns, i en något modifierad version, även under kategorn Bröllop, till brudparet – Mor-/farföräldrar talar.

  129kr
 • Chefen önskar glad påsk under lågkonjunktur

  Beskrivning av talet:

  Det råder lågkonjunktur. Ert företag har tvingats göra nedskärningar och söka förbättringsåtgärder. Nu vill du som chef ge dina medarbetare en positiv bild knuten till påsken.

  Sedan urminnes tider har ägget varit symbolen för liv. Under ett kalt skal döljer sig någonting nytt, och så är det även med de åtgärder som ert företag har genomfört. På sikt kommer de att leda till nya framgångar. Med detta sagt önskar du dina medarbetare glad påsk.

  Detta tal återfinns också under kategorin Bolag: Chefen talar – Chefen önskar Glad Påsk!

  129kr
 • Det är en ynnest att känna dig

  Beskrivning av talet:

  Du som håller det här talet kan vara en vän eller familjemedlem till NN. NN själv är född i stjärntecknet Vågen. Som talare vill du hålla ett kort men kärnfullt tal där du tar hjälp av det stjärntecken som NN är född i för att beskriva hans/hennes egenskaper. Ditt tal är en hyllning till NN där du vill framhålla hans/hennes stora betydelse i ditt liv.

  134kr
You've just added this product to the cart: