En sann stockholmare talar om kärleken

En sann stockholmare talar om kärleken

Beskrivning av talet:Detta tal passar dig som vill hålla ett humoristiskt tal.
 Detta tal innehåller 510 ord och tar 3 minuter och 32 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Detta tal passar dig som vill hålla ett humoristiskt tal. Du är själv stockholmare, vilket du har gemensamt med den person som du vill rikta talet till. Talet kan riktas till antingen brudgum eller brud och hålls för en person som tidigare haft lite svårt att hitta den rätte/rätta.

I talet jämför du NN med Stockholm. Du förkastar ryktet om att stockholmare skulle vara dryga och framhäver i stället att de är kvalitetsmedvetna. En stockholmare har allt, han/hon vet hur man väljer rätt ”vara” och NN har nu valt sin brudgum/brud utifrån en sann stockholmares kvalitetstänk. Du berömmer givetvis detta val och finner det gott. Du talar även om kärleken och ger några äktenskapliga råd, som även dessa kännetecknas av humor. Talet avslutas med en skål.

149kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur talets mitt och slut:

[...]

Nu är han/hon dessutom bara din. Att du mår nu va'!

Det är du också värd. Du är värd all kärlek och glädje. Du är värd den människa som gör dig till den lyckligaste mannen/kvinnan på jorden. Han/hon är kvalitet, det är du också. NN, du vet vad jag känner för dig. Du vet att jag tycker att du praktiskt taget är perfekt, men så är du ju från Stockholm också.

[...]

Då så, då har jag checkat av de obligatoriska momenten i ett bröllopstal. Jag har lovordat, jag har kommit med goda råd och här kommer den avslutande skålen. Skål för brudparet!

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “En sann stockholmare talar om kärleken”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Solna, 2017

Information om talskrivaren

 • En fråga gör entré

  Beskrivning av talet:

  Två människor som du håller av har förlovat sig. Det här är talet som hyllar deras kärlek och lyckönskar dem inför framtiden på ett enkelt men finurligt sätt. Talet passar till vardagsporslin såväl som kristallglas, till stor eller liten fest.

  134kr
 • För makarna och deras lycka!

  Med det här talet fokuserar du på lycka. Du talar om kärleken och om att leva tillsammans. Du talar om vikten av att man kan prata med varandra, men också lyssna. Du förmanar inte och ger inga stora råd, i stället framför du iakttagelser och tankar om kärleken och om den lycka som ryms däri. Talet avslutas med en skål för just brudparets lycka.

  149kr
 • Må kärleken alltid vara er

  Du vill hålla ett tal som riktar sig både till din syster och till brudparet gemensamt. Din syster är en lyckligare människa sedan hon träffade NN. Hennes dröm har varit att gifta sig med honom. I dag går denna dröm i uppfyllelse. Tillsammans är makarna fast beslutna om att skapa en vardag där kärleken står i centrum. De vill leva ett liv där de tar till vara den ynnest som det är att få älska och leva samman.

  Talet återfinns, något modifierat, även under kategorin ”Bröllop, till bruden – Brudens väninna talar”. Där heter det ”Med kärleken i centrum”.

  139kr
 • Att fylla 15 år

  Beskrivning av talet:

  Talet hålls av femtonåringens mamma eller pappa. Det är ett tal som beskriver var femtonåringen befinner sig i livet – ett inkännande och sympatiskt tal. En femtonåring fyller inte bara 15 levnadsår utan även moppe och blir straffmyndig och byxmyndig. Du talar om femtonåringen i dag, men blickar även som hastigast fram emot artonårsdagen. Som förälder vill du framhäva att du och din man/hustru/partner alltid kommer att finnas där för NN. Talet avslutas med ett fyrfaldigt leve för honom/henne.

  139kr
You've just added this product to the cart: