Taltips.se logotyp
Search
Generic filters
Exakt resultat
Sök titel
Sök innehåll
Search
Generic filters
Exakt resultat
Sök titel
Sök innehåll

Dalarnas egen blåklocka – en symbol för kärleken

Beskrivning av talet:Talet hålls för ett brudpar där brud eller brudgum, eller kanske båda två, har anknytningar till Dalarna.
 Detta tal innehåller 336 ord och tar 2 minuter och 20 sekunder att framföra.
5 av 5 baserat på 1 betyg
(1 kundbetyg )

Beskrivning av talet:

Talet hålls för ett brudpar där brud eller brudgum, eller kanske båda två, har anknytningar till Dalarna. Som talare liknar du bröllopet vid en sommaräng. Här sprudlar livet, skönheten och kärleken. Här finns mångfald och rikedom. Skönast av alla sköna på en sommaräng är blåklockan, som även är Dalarnas landskapsblomma. Du hoppas att brudparet kommer att ta blåklockan som sin egen blomma, och genom denna symbol kunna minnas och återskapa sin bröllopsdag och den kärlek som i dag står så stark. Talet avslutas med en skål till brudparet.

Om du som talare har tillgång till blåklockor vore det en fin gest att räcka över dessa blomster till brudparet under talet.

Artikelnr: 4828
149kr
Utdrag ur talets mitt:

[...]

Kära brudpar, ert bröllop är en sommaräng. Här finns harmoni, här finns mångfald, här finns skönhet och glädje. Jag hoppas att ert äktenskap kommer att fortgå i samma anda. Jag hoppas att ni kommer att mötas av många olika människor och händelser i ert liv. Jag hoppas att skönheten och glädjen står er bi. Jag hoppas att ert äktenskap blir en plats att växa och frodas på.

[...]

Customer reviews

5 av 5 stjärnor
1 review
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

1 review for Dalarnas egen blåklocka – en symbol för kärleken

Betygsätt talet

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Ljusdal, 2017

Information om talskrivaren

Inga tal i varukorgen