Dalarnas egen blåklocka – en symbol för kärleken

Dalarnas egen blåklocka – en symbol för kärleken

Beskrivning av talet:Talet hålls för ett brudpar där brud eller brudgum, eller kanske båda två, har anknytningar till Dalarna.
 Detta tal innehåller 336 ord och tar 2 minuter och 20 sekunder att framföra.
5 av 5 baserat på 1 betyg
(1 kundbetyg )

Beskrivning av talet:

Talet hålls för ett brudpar där brud eller brudgum, eller kanske båda två, har anknytningar till Dalarna. Som talare liknar du bröllopet vid en sommaräng. Här sprudlar livet, skönheten och kärleken. Här finns mångfald och rikedom. Skönast av alla sköna på en sommaräng är blåklockan, som även är Dalarnas landskapsblomma. Du hoppas att brudparet kommer att ta blåklockan som sin egen blomma, och genom denna symbol kunna minnas och återskapa sin bröllopsdag och den kärlek som i dag står så stark. Talet avslutas med en skål till brudparet.

Om du som talare har tillgång till blåklockor vore det en fin gest att räcka över dessa blomster till brudparet under talet.

149kr

 • Utdrag
 • Omdöme (1)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur talets mitt:

[...]

Kära brudpar, ert bröllop är en sommaräng. Här finns harmoni, här finns mångfald, här finns skönhet och glädje. Jag hoppas att ert äktenskap kommer att fortgå i samma anda. Jag hoppas att ni kommer att mötas av många olika människor och händelser i ert liv. Jag hoppas att skönheten och glädjen står er bi. Jag hoppas att ert äktenskap blir en plats att växa och frodas på.

[...]

Kundomdöme

5 av 5 stjärnor
1 omdöme
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

1 review for Dalarnas egen blåklocka – en symbol för kärleken

  Betygsätt talet

  Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

  Såldes senast till:
  Ljusdal, 2017

  Information om talskrivaren

  • Tack för er insats!

   Det här är talet för dig som vill visa att du värdesätter dina medarbetare. Kortfattat går du igenom vad ni är bra på och kan vara stolta över. Du talar om era visioner och avslutar med att uppmana dina medarbetare att komma med synpunkter och idéer. Du poängterar nytänkandets vikt för att företaget ska kunna förbättras, men gör det genom att framhålla dina medarbetare. Ni är bra men vill bli ännu bättre.

   104kr
  • Internationella kvinnodagen

   Beskrivning av talet:

   Du som håller det här talet är kvinna och anser att Internationella kvinnodagen är en viktig dag. Du menar att kvinnor måste stå upp för sina rättigheter och fortsätta kämpa för jämlikhet, men framförallt ha förståelse för varandra. Alla kvinnor kan inte tycka och tänka likadant, alla ser inte jämlikhetsfrågan som lika brännande, men det som måste förena kvinnor, likväl som alla människor, är medmänskligheten. Talet är partipolitiskt oberoende och kan hållas av alla som ställer sig bakom tron på människors lika värde.

   139kr
  • Idag tar vi farväl av NN

   Att ta farväl av en ung människa som dessutom lämnar småbarn efter sig är något av det svåraste som en människa kan göra. Det här talet framhäver NN som en godhjärtad människa vars liv tog slut alltför fort. Det är svårt att acceptera döden, speciellt när den drabbar en ung människa som har så mycket kvar att uppleva – talet berör detta men framhäver även att de barn som NN lämnar bakom sig är en ynnest att få ha kvar. NN är inte fullkomligt förlorad, han/hon finns i barnen och i era minnen.

   149kr
  • “För kärleken.”, “Inte omogen eller övermogen, utan alldeles lagom!” samt “Min mamma är en kvinna fylld av kärlek.” – bröllopsta

   Tal 1: För kärleken. Taltid: 2 min. 19 sek.

   Det blir allt vanligare att brudparet låter viga sig utomlands eller ensamma med två vittnen och har bröllopsfest eller bröllopsmottagning en tid senare. Det här talet kan hållas vid en sådan fest eller mottagning. Oavsett vilken din relation är till brudparet är det här ett tal som fyller dina behov. Talet har kärleken i fokus, vilket gäller även de festligheter som ni deltar i. Du talar om kärleken i allmänna ordalag men också om brudparets kärlek och om deras gästers kärlek till dem. Det är trots allt så att det är kärleken som har fört er alla samman till detta tillfälle. Talet avslutas med en skål för brudparet.

   Talet återfinns även under kategorin Bröllop, till brudparet – Inbjudan endast till festen.

   288kr
  You've just added this product to the cart: