Tack för att ni är de ni är!

Tack för att ni är de ni är!

Beskrivning av talet:Du som håller det här talet vågar bjuda på dig själv.
 Detta tal innehåller 521 ord och tar 3 minuter och 10 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Du som håller det här talet vågar bjuda på dig själv. Du har en nära relation till brudparet, ni umgås mycket och är öppenhjärtiga mot varandra. Som talare ställer du dig bakom makarnas kärlek till hundra procent. Du har följt dem på vägen hit och vet vilka problem de har stött på och vilka deras glädjeämnen är.

Talet värdesätter brudparets goda egenskaper och beskriver dem genom att upprepa frasen ”Tack för att …”. Dessa är uppriktigt menade tacksägelser men för den sakens skull lyser inte humorn med sin frånvaro. Som talare hyser du beundran för den starka kärlek brudparet uppvisar och för det förnuft med vilket de navigerar sitt förhållande. Mot slutet av talet blir humorn ett ännu starkare inslag, då du som talare istället använder frasen ”Varsågod för …” och syftar till de saker du själv tycker att du tillför deras liv.

Det här talet återfinns också – i något modifierad form – under kategorin ”Bröllop, till brudparet – Syster/bror talar”, med namnet Tack för att ….

139kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur olika delar av talet:

[...]

Jag vill tacka er för att ni alltid visar er kärlek. Ni rör vid varandra, ler mot varandra, sätter tandkräm på den andras tandborste, kommer ihåg vad den andra glömt, lyssnar och förstår. På det sättet blir ni förebilder för oss andra.

[...]

Varsågod för att jag stjäl era inredningsidéer och pyntar mitt hem precis som ert, då er smak alltid är idealisk.

Varsågod för att jag kommer att ringa er varje kväll och sen natt för att få råd om kärleken. Ni är, som sagt, mina förebilder.

[...]

Sist men inte minst, varsågod för min glädje och tacksamhet över att ha er i mitt liv.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Tack för att ni är de ni är!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Vilhelmina, 2016

Information om talskrivaren

 • Till mamma på mors dag

  Vill du uppmärksamma din mamma på mors dag utan att ha möjlighet att träffa henne? Då är det här e-talet något för dig. Din mamma är en person som du litar på, skrattar med och uppskattar till fullo. Även när du nu är utflugen ur hemmet är mamma alltid mamma och hemma alltid hemma. Du hade gärna tagit hand om din mamma idag, så som hon alltid har tagit hand om dig.

  124kr
 • Gud välkomnar NN

  Det här är talet för dig som tror på Jesus Kristus och som nu begraver en närstående som också han/hon har levt som ett Guds barn. Du kan vara make, maka, bror, syster, vän eller bekant och du vill hålla ett tal där den kristna tron är central. Stämningsfullt och kärnfullt talar du om livet efter detta. Jesus har tagit emot NN i himmelriket – NN har det bra. Detta blir er tröst. Även om NN är djupt saknad är ni tacksamma över att ha älskat och känt honom/henne. Han/hon var en människa som gjorde gott. Nu njuter han/hon av himmelriket.

  Talet återfinns även under kategorin Inspiration – Tal där Gud nämns.

  139kr
 • Ett sommarlov på bilddagboken.se

  Beskrivning av talet:

  I det här talet knyter du an till elevernas vardag och utgår från något som de flesta av dem är väl insatta i, nämligen bilddagboken.se. Du spekulerar i hur ett sommarlov kan se ut på bilddagboken, du talar om hur terminen har sett ut och du tackar eleverna för deras insats. Du önskar dina elever ett härligt sommarlov.

  Talet återfinns även under kategorin Skola & Rektor & Lärare – Gymnasiet.

  139kr
 • “Goda råd från den ogifte.”, “Talet som inte är” samt “The team.” (brudgummens far talar)

  Tal 1: Goda råd från den ogifte. Brudgummens vän talar. Taltid: 2 min. 50 sek.

  Det här talet passar dig som vill hålla ett lättsamt och humoristiskt tal, där du driver med dig själv och skojar med brudparet. Trots att du inte själv är gift ger du goda råd när din barndomsvän nu har gett sig in på den äktenskapliga banan.

  Talet återfinns även under kategorierna Bröllop, till brudparet – En nära vän talar samt Bröllop, till brudparet – Få äktenskap att fungera.

  298kr
You've just added this product to the cart: