Representant för ”möhippegänget” talar till bruden

Representant för ”möhippegänget” talar till bruden

Det här humoristiska talet är tänkt att hållas av tärnan eller någon annan väninna som är utsedd att respresentera ”möhippegänget”.
 Detta tal innehåller 387 ord och tar 2 minuter och 41 sekunder att framföra.

Det här humoristiska talet är tänkt att hållas av tärnan eller någon annan väninna som är utsedd att respresentera ”möhippegänget”. Tonen i talet är bitsk men varm. Talaren antyder att det gick vilt till på möhippan då bruden fick tillfälle att en sista gång njuta ordentligt av sin frihet. Hon uppmanar också bruden att även i framtiden, som gift, inte glömma bort att ha roligt med sina väninnor. Bruden är nämligen en utåtriktad och humoristisk person som uppskattas för sin förmåga att höja stämningen i det sociala livet. Som tur är har hon gift sig med en likasinnad man och talaren glömmer inte bort att i skämtsamma ordalag ge även honom sitt beröm. I slutet överräcks ett album med kort från möhippan till bruden. Detta parti kan utan problem tas bort eller ändras vid behov. Talaren utlyser också en skål för brudparet.

Talet återfinns även under kategorin Bröllop, till bruden – Brudens väninna talar.

139kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur dess olika delar:

[...]

Utan att gå in på detaljer kan jag säga så mycket som att det var en möhippa som ingen av oss kommer att glömma på länge,

[...]

Om en bröllopsfest är en fest för de nygifta och deras kärlek, så kanske man kan säga att en möhippa är en fest för bruden och hennes frihet - det vill säga hennes snart förlorade frihet.

[...]

, och till dig, NN (brudgummen; vill vi bara säga, om vi inte har sagt det tidigare:

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Representant för ”möhippegänget” talar till bruden”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Helsinki, 2017

Information om talskrivaren

 • Ett stämningsfullt och enkelt doptal, hållet av en släkting/vän

  Det här enkla, vackra och inte alltför långa doptalet hålls lämpligen av en släkting eller vän till dopbarnet. Talaren tar fasta på dopet som en glädjefylld och positiv händelse som han/hon är tacksam över att ha fått vara med om. Han/hon säger även några ord om den spännande utveckling som barnet kommer att genomgå inom de närmaste åren och som omgivningen kommer att få följa samt gratulerar föräldrarna och framför sina lyckönskningar inför framtiden.

  Talaren vänder sig genomgående till dopfamiljen som helhet och då främst till föräldrarna.

  Talet återfinns även under kategorin Barndop – Annan än förälder talar.

  129kr
 • Brudgummens far talar till brudparet; varmt och lagom högtidligt

  Att få delta vid sin sons bröllop är för varje far en stor upplevelse. Tankar på tidens snabba flykt blandas med minnen av sonens uppväxt. Känslor av tacksamhet, stolthet och glädje väcks till liv, liksom såväl oro som tillförsikt inför framtiden. Allt detta vill du nu uttrycka i ditt tal till brudparet. Dessutom vill du ge några ord på vägen om äktenskapet och hälsa din svärdotter, som du tycker mycket om, välkommen in i familjen. Naturligtvis avslutar du med den traditionella skålen, för din son och hans brud.

  Talet återfinns även under kategorin Bröllop, till brudparet – Far/mor talar till brudparet.

  159kr
 • Kärleken – mer än romantik

  Det här talet lämpar sig som välkomsttal från värden/värdinnan på en intimare fest eller middag på Alla hjärtans dag. Det genomgående temat i talet är att kärlek är något mycket mer än bara tvåsam, romantisk kärlek, nämligen en viktig ingrediens i många olika sorters relationer. Talaren uppmanar festdeltagarna/middagsgästerna att passa på att ha riktigt trevligt i varandras sällskap och dessutom visa varandra lite extra uppskattning dagen till ära. Avslutningsvis utbringas en skål för de församlade och deras samvaro och – naturligtvis! – för kärleken.

  129kr
 • Somliga tar det säkra före det osäkra

  Det här humoristiska och aningen bitska talet riktar sig till ett brudpar som redan har ett eller flera gemensamma barn. Talaren, som lämpligen är en god vän, frågar sig vad som egentligen är modigast: att gifta sig eller att bli förälder. Svaret är givet: att bli förälder. Därför har brudparet alla förutsättningar att klara av äktenskapet med bravur.

  Talet återfinns även under kategorin Bröllop, till brudparet – Humoristiskt till brudparet.

  139kr
You've just added this product to the cart: