Det är en nåd att få sådan kärlek

Det är en nåd att få sådan kärlek

Vill du hålla ett kärleksfullt och okonstlat tal till brudparets ära? Då är detta talet för dig!Bruden är en mycket nära vän till dig.
 Detta tal innehåller 339 ord och tar 2 minuter och 30 sekunder att framföra.

Vill du hålla ett kärleksfullt och okonstlat tal till brudparets ära? Då är detta talet för dig!

Bruden är en mycket nära vän till dig. Du känner till styrkan i brudparets kärlek och betraktar den som en nåd. I talet vänder du dig till brudparet, du talar vackert om kärleken och äktenskapet. Du beskriver makarnas oerhörda lycka och avslutar med en skål för dem.

Talet ramas in av en fras ur en av Lisa Ekdahls sånger

 

139kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Talets slut:

[...]

Kära makar, jag tror på er. Ni glittrar ikapp här i dag. Kärleken kan ges många liknelser och skepnader. Den enklaste är lyckan. Ni gör varandra lyckliga. Jag tror att ni vet vilken ynnest ni är för varandra. Var rädda om kärleken. Ta hand om varandra. Fortsätt att leva i lycka. Minns att ”det är en nåd att få sådan kärlek och ett brott att låta den gå”.

Skål för brudparet!

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Det är en nåd att få sådan kärlek”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

 • Julefrid

  Beskrivning av talet:

  Du som talar vill tacka dina medarbetare för deras arbetsinsats och samtidigt passa på att önska dem en god jul. Du talar om begreppet julefrid och uppmanar dina kollegor att hitta det som ger just dem frid i sinnet.

  Talet är varmt och lättsamt, skrivet för dig som vill fokusera på din personals välbefinnande så här i juletid.

  124kr
 • Tillsammans är ni ett helt nytt jag!

  Det här talet hålls växelvis av man och kvinna. Det kan antingen inledningsvis hållas av en person som sedan blir ”avbruten” av sin partner, eller hållas växelvis redan från start.

  Talet handlar om kärlekens förmåga att förändra, om kärlekens styrka och om den ökade livskvalitet som kärleken medför. Budskapet är vackert utan att bli alltför högtravande.

  139kr
 • Till kärleksambassadörerna NN och NN

  Beskrivning av talet:

  Talet hålls till ett brudpar med hunden som en central del i livet. Makarna älskar sin hund högt och betraktar sig inte som en familj utan den.

  Temat för talet är kärleken. NN och NN lever ett liv fyllt av kärlek, dels till varandra, dels till sin hund. I deras hem behöver ingen vara ensam. Därför är NN och NN de ultimata kärleksambassadörerna. Ditt tal går till dem på deras stora dag.

  134kr
 • Ett reflekterande jultal med känsla för livets sanna värden

  Utan att tränga allt för djupt in i filosofins värld diskuterar det här talet livets sanna värden. Julen är en traditionsrik högtid och varje år ställs vi inför samma uppmaning: att stanna upp och reflektera över julens egentliga innebörd. Vare sig vi är troende eller inte finns mycket av livets goda representerat i julens budskap.

  Talet hålls förslagsvis vid en middag eller sammankomst under julen. Man som kvinna, gammal som ung, kan hålla talet. Även åhörargruppen kan tillhöra alla ålderskategorier.

  Talet återfinns även under kategorin Jul och nyår – Jultal, allmänt.

  134kr
You've just added this product to the cart: