Taltips.se logotyp
Search
Generic filters
Exakt resultat
Sök titel
Sök innehåll
Search
Generic filters
Exakt resultat
Sök titel
Sök innehåll

Ovan talare, rutinerad mor!

Beskrivning av talet:Du som håller det här talet är inte den som ofta står upp och talar inför folk, men idag gör du det för att det är din dotters bröllopsdag.
 Detta tal innehåller 536 ord och tar 3 minuter och 29 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Du som håller det här talet är inte den som ofta står upp och talar inför folk, men idag gör du det för att det är din dotters bröllopsdag. Du vill betona betydelsen av denna dag. Som mor är du lycklig på din dotters bröllopsdag, du talar om det val av make som din dotter gjort som ett klokt val och förklarar varför så är fallet.

Du vill inte ge så många råd inför äktenskapet utan i första hand tala kring lyckan i att ha funnit kärleken och kring tron på en härlig framtid tillsammans. Det här är ett glädjens tal! Till en början vänder du dig främst till dottern men går sedan över till att tala också till brudgummen. Du avslutar med en skål för brudparet.

Artikelnr: 4140
139kr
Utdrag ur olika delar av talet:

Jag är en ovan talare, samlar inte ofta mina ord och ställer mig sällan inför människor för att framföra något. Idag står jag framför er, och även om jag tycker att det är svårt att hålla tal är jag glad att vara här.

[...]

När ska man dessutom annars tala, om inte på sin dotters bröllopsdag? Jag talar idag, och det kommer inte att ske snart igen, men nu gör jag det med glädje. För det här är en härlig, viktig och minnesvärd dag.

[...]

Jag vill egentligen inte ta på mig att säga några stora visdomsord, men jag tror att nyckeln till ett bra äktenskap ligger i vardagen.

[...]

Customer reviews

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Ovan talare, rutinerad mor!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Dalstorp, 2017

Information om talskrivaren

Inga tal i varukorgen