Med kärleken i centrum

Med kärleken i centrum

Som tärna vill du hålla ett tal som både riktar sig till din nära vän och till brudparet gemensamt.
 Detta tal innehåller 445 ord och tar 3 minuter och 8 sekunder att framföra.

Som tärna vill du hålla ett tal som både riktar sig till din nära vän och till brudparet gemensamt. Din vän är en lyckligare människa sedan hon träffade NN. Hennes dröm har varit att gifta sig med honom. I dag gick denna dröm i uppfyllelse. Tillsammans är makarna fast beslutna att skapa en vardag där kärleken står i centrum. De vill leva ett liv där de tar till vara den ynnest det är att få älska och leva samman.

Talet återfinns, något modifierat, även under kategorin ”Bröllop, till bruden – Syster talar”. Där heter det ”Må kärleken alltid vara er”.

139kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur talet:

Kära brudpar, i dag har två blivit en. Ni sitter nu här som man och hustru. Glädje och sorg är er att dela, sjukdom och hälsa likaså. Trohet har ni lovat varandra, men även att leva sida vid sida till det att döden skiljer er åt.

[...]

Att kärleken behöver omvårdnad är inte heller detta någon hemlighet. Jag vill inte komma med några pekpinnar eller vara den som ger mig på att ge goda råd. Vad jag däremot önskar är att ni aldrig glömmer bort kärleken. Kärleken förtjänar att alltid stå i centrum.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Med kärleken i centrum”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Hillerstorp, 2017

Information om talskrivaren

 • Min mormor/farmor är saknad

  Det här talet passar dig som har haft mormor/farmor nära ditt hjärta. Hennes frånfälle lämnar ett tomrum som är omöjligt att fylla. Du ser henne som en av grundbultarna i ditt liv och om du fick välja skulle du själv vilja bli som hon på ålderdomens höst. Hennes värme, kärlek, glädje, omtanke och handlingskraft var beundransvärd. Din mormor/farmor var någon att hylla och att minnas.

  139kr
 • “Att fylla 15 år.” – ett tal för dig som vill hylla din femtonåring”, “Ditt livs uppdrag.” samt “Min syster är värd jubel och så

  Tal 1: Att fylla 15 år. Taltid: 1 min. 38 sek.

  Talet hålls av femtonåringens mamma eller pappa. Det är ett tal som beskriver var femtonåringen befinner sig i livet – ett inkännande och sympatiskt tal. En femtonåring fyller inte bara 15 levnadsår utan även moppe och blir straffmyndig och byxmyndig. Du talar om femtonåringen i dag, men blickar även som hastigast fram emot artonårsdagen. Som förälder vill du framhäva att du och din man/hustru/partner alltid kommer att finnas där för NN. Talet avslutas med ett fyrfaldigt leve för honom/henne.

  Talet återfinns även under kategorin Födelsedagar – 15 år.

  273kr
 • “Goda råd från den ogifte.”, “Talet som inte är” samt “The team.” (brudgummens far talar)

  Tal 1: Goda råd från den ogifte. Brudgummens vän talar. Taltid: 2 min. 50 sek.

  Det här talet passar dig som vill hålla ett lättsamt och humoristiskt tal, där du driver med dig själv och skojar med brudparet. Trots att du inte själv är gift ger du goda råd när din barndomsvän nu har gett sig in på den äktenskapliga banan.

  Talet återfinns även under kategorierna Bröllop, till brudparet – En nära vän talar samt Bröllop, till brudparet – Få äktenskap att fungera.

  298kr
 • Livet på en nyckelpigas vis

  Du som håller det här talet vill hålla ett lättsamt, vackert och traditionsenligt tal till brudparet. Du gör detta genom att berätta en anekdot om hur nyckelpigor söker sin själsfrände, och när de hittat denna når deras liv fulländning. Från denna anekdot drar du en parallell till de nygifta om hur deras liv blomstrar tack vare att de har varandra.

  Talet återfinns, i en något modifierad version, även under kategorn Bröllop, till brudparet – Ej närstående.

  139kr
You've just added this product to the cart: