Mamma, idag gifter du dig!

Mamma, idag gifter du dig!

Beskrivning av talet:Det här talet passar dig som känner att du vill ta tillfället i akt på din mammas bröllopsdag och berätta för henne hur glad du är för hennes skull, att du älskar henne och önskar henne det allra bästa som livet har att erbjuda.
 Detta tal innehåller 436 ord och tar 2 minuter och 41 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Det här talet passar dig som känner att du vill ta tillfället i akt på din mammas bröllopsdag och berätta för henne hur glad du är för hennes skull, att du älskar henne och önskar henne det allra bästa som livet har att erbjuda. Det är ett känslofyllt och uppriktigt tal. Du talar om kärlekens förlösande kraft. Du talar om din närhet till din mamma och hur hon alltid har funnits där för dig. Hon är din närmaste och det är med stolthet du ser henne gifta sig. Du talar om hur stark en mogen kvinnas kärlek är. Detta är de starka känslornas tal, precis som det ska vara på ett bröllop!

134kr

Utdrag ur olika delar av talet:

[...]

Att duka till fest för sin mor och hennes lycka är stort. Du har burit mig, vaggat mig, omhuldat mig. Du har bannat, fostrat och väglett. Du har gett mig god jord, näring och utrymme.

[...]

Du står stadigt i kärleken och det använder du för att nå ut till andra. Ditt beskydd är större än någonsin. Du är moder. Du är kvinna. Du är vän. Jag tror inte att jag säger det tillräckligt ofta, så jag säger det nu: mamma, tack för att du är du.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Mamma, idag gifter du dig!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Djursholm, 2015

Information om talskrivaren

  • Talskrivarens namn: Josefin Schygge
  • Talskrivare: Josefin Schygge
  • Adress:
  • 3.53 3.53 betyg av 36 recensioner
You've just added this product to the cart: