Du är en kvinna som har flera män i ditt liv

Du är en kvinna som har flera män i ditt liv

Det här kärleksfulla och humoristiska talet hålls lämpligen av en bror till en brud som har många bröder och ingen syster.
 Detta tal innehåller 513 ord och tar 3 minuter och 33 sekunder att framföra.

Det här kärleksfulla och humoristiska talet hålls lämpligen av en bror till en brud som har många bröder och ingen syster. I talet förekommer också omnämnandet av en far, men om det inte har funnits någon far med i bilden så kan man lätt stryka eller ändra dessa partier. Den bärande tanken i talet är att bruden genom sin roll som syster blivit en kvinna som är minst sagt luttrad vad det gäller det manliga könet. Talaren berättar på ett humoristiskt sätt om hur hon, trots att hon var ensam syster och därtill svagast fysiskt, genom list, charm och vissa knep lyckades hävda sig hemma under uppväxten. I slutet av talet vänder han sig till brudgummen och varnar honom för att försöka sig på att odla några manliga olater; han kommer nämligen inte att komma undan med dem! Därefter påminner talaren brudgummen om vilken underbar kvinna han gift sig med och uppmanar honom att ta väl hand om henne. Slutligen utlyser han en skål för brudparet.

159kr

Utdrag ur mitten av talet:

[...]

Redan innan du hade dansat din första tryckare på ett knattedisco kände du till vad killar går för och, att döma av vilka utbrott du brukade få på oss bröder, så tyckte du inte att det var mycket att hurra för precis. Inte nog med att vi lånade dina grejer och förstörde dem och förde ett väldigt väsen och spionerade på dig och dina kompisar då ni ville vara ifred med era hemlisar; vi hade dessutom många orättvisa fördelar som vi avgjort inte förtjänade. För det första var vi majoritet. För det andra var vi starkare, både var och en för sig och ihop.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Du är en kvinna som har flera män i ditt liv”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Simrishamn, 2017

Information om talskrivaren

  • Talskrivarens namn: Andrea Blenda Bruzelius
  • Talskrivare: Andrea Blenda Bruzelius
  • Adress:
  • 3.24 3.24 betyg av 58 recensioner
You've just added this product to the cart: