Tack för er insats!

Tack för er insats!

Det här är talet för dig som vill visa att du värdesätter dina medarbetare.
 Detta tal innehåller 293 ord och tar 2 minuter och 2 sekunder att framföra.

Det här är talet för dig som vill visa att du värdesätter dina medarbetare. Kortfattat går du igenom vad ni är bra på och kan vara stolta över. Du talar om era visioner och avslutar med att uppmana dina medarbetare att komma med synpunkter och idéer. Du poängterar nytänkandets vikt för att företaget ska kunna förbättras, men gör det genom att framhålla dina medarbetare. Ni är bra men vill bli ännu bättre.

104kr

Utdrag ur olika delar av talet:

Ärade medarbetare, jag vill kortfattat säga några ord om det här företaget och om vår gemensamma framtid.

[...]

Vi är stolta över er.

Stolta är vi också över vårt varumärke och våra produkter.

[...]

Vi vill minska våra produktionsfel. Vi vill rationalisera våra inköp.

[...]

Inte minst vill jag tacka er för er vilja att bidra och förbättra. Tack för det.

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Tack för er insats!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Höllviken, 2015

Information om talskrivaren

 • Härligt!

  Beskrivning av talet:

  När elevernas blickar är fyllda av glädje och tillförsikt inför framtiden är det härligt att vara rektor. Idag ser de ut just så. I dag är det skolavslutning. Som rektor uppmärksammar du och premierar elevernas insats under det gångna skolåret. Du visar din förståelse för deras mödor och du uppmanar dem att känna stolthet över sin insats. Alla elever har åstadkommit något som är bra. Om detta något så bara är en enda sak, är det ändå en sak värd att känna stolthet över.

  Det är lätt att glömma att skolavslutningen även handlar om avsked. Du framhåller detta men gör det på ett lättsamt och positivt sätt. Genom hela talet fokuserar du på glädje och känslan av att det är härligt att finnas till.

  149kr
 • Det är en glädjens dag!

  Det här är talet som genomsyras av glädje. Även vuxna som firar födelsedag bör få känna förväntan och glädje. Du uppmanar din jubilar att njuta av dagen, att våga ta för sig av livets goda. Du manar till rop och sång. Du lockar fram barnasinnet hos jubilaren och får honom/henne att våga fira födelsedag på just det sätt som han/hon förtjänar – i största glädje.

  139kr
 • Din födelsedag är en dag av glädje

  Det här talet kan hållas av vem som helst och passar alla jubilarer som har kommit upp i en ålder där det inte alltid känns spännande att fylla år. Detta är dock något som du som talare vill ändra på. Du vill visa NN att det finns anledning att fira just hans/hennes födelsedag. Talet är ett tal som på ett enkelt sätt betonar glädjen i att få leva och vara människa. Det är ett tal där du får möjlighet att visa uppskattning för NN. Du hyllar NN och framhäver vilken ynnest det är att få ha honom/henne i sitt liv. Talet avslutas med en skål.

  Talet återfinns även under kategorin Födelsedagar – Allmänna tal.

  139kr
 • Er kärlek är er glädje, er styrka och er framgång

  Beskrivning av talet:

  Det här talet passar dig som vill hålla ett bröllopstal till ett brudpar med gemensamma barn. Du talar om bröllopet som den fest för kärleken som det är. Du talar om äktenskapet som trygga ramar, och du talar om brudparet som ett par med kärleken som den största styrkan. Makarna har redan innan den här dagen upplevt saker som svetsat dem samman; de har vuxit sig starkare som par och utvecklats som människor. De har djupnat i sin kärlek. Dagens bröllop är ytterligare ett bevis på denna deras stora kärlek, men också på deras förmåga att leva ut tillsammans. I dag är det NN och NN som står i fokus, därför talar du framförallt om och till dem, även om deras barn självfallet är en del av talet.

  Talet avslutas med en skål för brudparet.

  149kr
You've just added this product to the cart: