Att möta dagen med en nybörjares sinne

Att möta dagen med en nybörjares sinne

Du ingår i företagsledningen och ska hålla ett tal för att summera året som har gått.
 Detta tal innehåller 377 ord och tar 2 minuter och 37 sekunder att framföra.

Du ingår i företagsledningen och ska hålla ett tal för att summera året som har gått. Eftersom du tror på tankens kraft talar du om vilken påverkan inställningen har på vilket resultat man gör; du talar om att möta dagen med ett öppet sinne. Du uppmanar dina arbetskamrater att ta sig ur inkörda hjulspår och våga testa nya saker, både privat och på arbetet. Utveckling sker genom att man vidgar sina gränser. Du avslutar talet genom att från ledningens sida tacka samtliga medarbetare för deras insatser.

149kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur talets början, mitt och slut:

Vi vuxna har mycket att lära av våra barn, speciellt när vi hamnar i nya situationer där vi måste pröva oss fram, försöka och kanske misslyckas.

[...]

Vi måste möta dagen med en nybörjares sinne.

[...]

Ytterligare ett år har gått. Vi har presterat, visat upp resultat. Vi har effektiviserat, rationaliserat och expanderat. Vi har vuxit i det lilla såväl som i det stora.

[...]

Ni ska veta att vi i företagsledningen uppskattar era insatser.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Att möta dagen med en nybörjares sinne”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Tullinge, 2017

Information om talskrivaren

 • Familjen är min grund

  Detta är ett hyllningstal till familjen. Du som håller det här talet vänder dig till medlemmarna i din familj därför att du vill berätta för dem hur mycket du värdesätter dem. Trots att det lätt glöms bort i vardagens stress och fläng är familjen din utgångspunkt. Det är ur den du hämtar kraft. Familjen är kärlek, trygghet och glädje och inom familjen finns det utrymme att misslyckas. Vad som än händer finns familjen alltid där. Detta vill du tacka för. Du vill helt enkelt tala om för dem runt omkring att de gör livet möjligt att njuta av. Tack vare familjen är du lycklig.

  Talet avslutas med en skål för familjen. Skulle det vara så att talet hålls i något sammanhang där det inte är lämpligt att utbringa en skål, kan detta med enkelhet strykas.

  149kr
 • En solskenshistoria

  Beskrivning av talet:

  Det här talet passar att hållas till ett brudpar som har träffats under en semesterresa. Du leker med tanken att ödet eller högre makter har fört samman NN och NN, och nu när de står inför äktenskapets mödor och förtjänster tror du att samma makt finns med dem. NN och NN är starka i sin kärlek. Du önskar dem all välgång i deras äktenskap. Talet avslutas med en skål för brudparet.

  139kr
 • Ett sommarlov på bilddagboken.se

  Beskrivning av talet:

  I det här talet knyter du an till elevernas vardag och utgår från något som de flesta av dem är väl insatta i, nämligen bilddagboken.se. Du spekulerar i hur ett sommarlov kan se ut på bilddagboken, du talar om hur terminen har sett ut och du tackar eleverna för deras insats. Du önskar dina elever ett härligt sommarlov.

  Talet återfinns även under kategorin Skola & Rektor & Lärare – Gymnasiet.

  139kr
 • “Din sjuttiofemte födelsedag.”, “Din födelsedag är en dag av glädje.” samt “Det lilla och enkla – det stora och storslagna.”

  Nedan finner du utdrag ur, och information om, två födelsedagstal och ett tacktal från jubilaren själv.

  Tal 1: Din sjuttiofemte födelsedag. Taltid: 2 min. 35 sek.

  Det här talet passar dig som vill blanda humor med allvar. Du vill hålla ett glatt och uppsluppet tal där du tar tillfället i akt att framhäva jubilarens stora betydelse i ditt eget och övriga gästers liv. Talet framförs vid ett större eller mindre firande av en sjuttiofemårings födelsedag.

  Talet återfinns även under kategorin Födelsedagar – 75 år.

  278kr
You've just added this product to the cart: