Förändring, framtidstro och förverkligande!

Förändring, framtidstro och förverkligande!

Beskrivning av talet:Du som håller det här talet är företagsledaren som tror på positivt tänkande.
 Detta tal innehåller 334 ord och tar 2 minuter och 25 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Du som håller det här talet är företagsledaren som tror på positivt tänkande. I talet betonar du tankeförmågans makt att förändra tillvaron. Du spänner bågen framåt och talar om hur varje individ gör skillnad i företagets arbete. Du talar om att företaget står för goda kunskaper, engagemang, ärlighet, lojalitet och så vidare, samt att ni i företagsledningen är glada över att ha de medarbetare som ni har. Du tackar för ett gott resultat och ett bra år samtidigt som du manar till att ständigt söka nya utmaningar, samt nå högre höjder. Nyckelorden är: förändring, framtidstro, förverkligande.

104kr

Inledningen:

”Plötsligt händer det!” - vi känner igen meningen som en reklamslogan från tv och kanske avfärdar vi den därför. Men tänker man närmare på saken är just den meningen inte så dum: ”Plötsligt händer det!”. Jag förespråkar såklart realism, men varje framgångsrikt företag måste ha framtidstro. Det till synes omöjliga kan hända. Dåliga lägen kan vändas till lyckosamma. Detta kräver naturligtvis hårt arbete, men det går.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Förändring, framtidstro och förverkligande!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Kristianstad, 2017

Information om talskrivaren

 • Till min svärmor på födelsedagen

  Beskrivning av talet:

  Det här talet passar dig som har en god relation till din svärmor. Du betraktar din svärmor som en vän och det är med stor glädje du talar till henne på hennes födelsedag.

  Talet avslutas med en skål.

  109kr
 • Att kämpa för att lyckas och hinna med att ha roligt under tiden!

  Beskrivning av talet:

  Det här talet hålls av dig som är stolt över att din son, dotter, vän, släkting eller barnbarn har tagit examen från universitet eller högskola. Föremålet för talet har levt ett typiskt studentliv med dålig ekonomi och cykeln som enda färdmedel. Som talare beskriver du studietidens våndor och förtjänster, du pratar om att förena nytta med nöje men i andra ordalag) och att nå den perfekta balansen däremellan för att i slutändan komma ut med en examen. Idag har ni samlats för att fira att NN har tagit examen, men framför allt för att glädjas åt alla de erfarenheter som han/hon har med sig från studietiden och som kommer att finnas med honom/henne livet ut.

  139kr
 • Med tvillingar blir allting dubbelt – inte minst glädjen!

  Det här talet passar dig som står nära familjen vars tvillingpar döps idag. Man eller kvinna, vän eller släkting kan hålla det här talet. I talet betonar du den dubbla glädjen som tvillingar ger. Du talar om den ynnest det är att välkomna dessa två liv till världen. Du talar om tvillingars samhörighet, hur de redan från födseln har vad andra människor kan ägna hela livet åt att söka – samhörighet, närhet och kärlek. Du talar om livets alla möjligheter.

  Detta tal återfinns även under kategorin “Barndop – Tvillingar döps”.

  139kr
 • Dalarnas egen blåklocka – en symbol för kärleken

  Beskrivning av talet:

  Talet hålls för ett brudpar där brud eller brudgum, eller kanske båda två, har anknytningar till Dalarna. Som talare liknar du bröllopet vid en sommaräng. Här sprudlar livet, skönheten och kärleken. Här finns mångfald och rikedom. Skönast av alla sköna på en sommaräng är blåklockan, som även är Dalarnas landskapsblomma. Du hoppas att brudparet kommer att ta blåklockan som sin egen blomma, och genom denna symbol kunna minnas och återskapa sin bröllopsdag och den kärlek som i dag står så stark. Talet avslutas med en skål till brudparet.

  Om du som talare har tillgång till blåklockor vore det en fin gest att räcka över dessa blomster till brudparet under talet.

  149kr
You've just added this product to the cart: