Brudgummens förtroendevalda håller ett humoristiskt tal

Brudgummens förtroendevalda håller ett humoristiskt tal

Som brudgummens marskalk vill du hålla ett skojfriskt tal som samtidigt bär fram budskapet att du är glad över att få finnas i brudparets närhet.
 Detta tal innehåller 492 ord och tar 3 minuter och 15 sekunder att framföra.

Som brudgummens marskalk vill du hålla ett skojfriskt tal som samtidigt bär fram budskapet att du är glad över att få finnas i brudparets närhet. Du betraktar dig som makarnas nära vän och vill att de ska veta att du finns med dem i alla väder.

Som marskalk ingår du i brudföljet. Du finns i makarnas ständiga närhet men ingen tittar egentligen på dig. Du står i brudparets skugga men du gör det med den äran. Du föredrar dock att kalla dig för brudparets ”bästman”, det vill säga, du säger att du är den bästes närmaste man. Brudgummen är en bra kille och du vill önska honom och hans nyblivna fru all lycka och välgång i deras liv tillsammans.

149kr

Utdrag ur talets början, mitt och slut:

NN var namnet. Jag är brudgummens förtroendevalda. Det är jag som med glädje låter brudparets skugga falla över mig. En kort stund i rampljuset kom när jag räckte över ringen, men fram till dess och allt sedan dess har det varit mörker.

[...]

Att vara bestman med "ä" innebär att vara den bästes närmaste man. Brudgummen och jag har känt varandra länge och jag har egentligen aldrig träffat någon bättre man.

[...]

Att vara bestman med "ä" är att erbjuda sina tjänster i alla väder. Dessa tjänster har mitt ärade brudpar. Jag är alltid er vän.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Brudgummens förtroendevalda håller ett humoristiskt tal”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Norrköping, 2016

Information om talskrivaren

  • Talskrivarens namn: Josefin Schygge
  • Talskrivare: Josefin Schygge
  • Adress:
  • 3.53 3.53 betyg av 36 recensioner
You've just added this product to the cart: