Bestman tackar

Bestman tackar

Du är bestman på en god väns bröllop och vill gärna hålla ett varmt men ganska enkelt tal där du både framhåller din tacksamhet över att ha blivit vald till bestman och låter makarna få veta hur mycket de betyder för dig.
 Detta tal innehåller 341 ord och tar 2 minuter och 22 sekunder att framföra.

Du är bestman på en god väns bröllop och vill gärna hålla ett varmt men ganska enkelt tal där du både framhåller din tacksamhet över att ha blivit vald till bestman och låter makarna få veta hur mycket de betyder för dig. Såsom du känner dem är de öppna och sociala människor som utstrålar värme och kärlek till varandra. Att få vara med om att dela deras stora dag med dem betraktar du som ett verkligt hedersuppdrag.

I talet vänder du dig genomgående till båda makarna. Du låter deras goda egenskaper som vänner och par stå i centrum. Som avslutning tackar du dem också för deras vänskap, önskar dem lycka till i deras kärlek samt utlyser en skål för dem – för brudparet!

134kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur olika delar av talet:

[...]

Att bli utvald som bestman på en kär väns bröllop är sannerligen en stor ära.

[...]

Som er vän vet jag att ni är två personer som man alltid kan vänta sig det bästa av, och säkert kan ni därför också vänta er det bästa av varandra,

[...]

Jag har fått vara med och dela och uppleva någonting underbart och avgörande i era liv.

[...]

Lycka till med er kärlek. Skål för brudparet!

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Bestman tackar”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Kävlinge, 2017

Information om talskrivaren

 • Halva vägen tillsammans

  Talet är tänkt att hållas av en barndomsvän till födelsedagsbarnet på dennes 50-årsfest i närvaro av släkt och vänner. De båda vännerna har en lång och nära vänskap bakom sig och talet är därför en hyllning till, och en betraktelse av, den livslånga vänskapen. Tonen i talet är allvarlig men varm och i avslutningen utbringas en skål.

  179kr
 • Ett positivt och uppskattande avslutningstal för grundskolan

  Det här positiva och ganska klassiska skolavslutningstalet hålls lämpligen av en lärare eller rektor vid en avslutning för grundskoleelever. Talaren berör först lite allmänt det gångna skolåret och betecknar det som en händelserik period av lärande, både för elever och lärare. Därefter övergår hon/han till att tala om det stundande sommarlovet. Lika viktigt som att lära sig saker är det att ta igen sig och göra sådant som man verkligen tycker är roligt. För att man ska kunna göra det krävs det att man lämnar skolåret bakom sig, både det som varit bra och det som varit dåligt, och tillåter sig att känna stolthet över vad man har åstadkommit.

  Talaren berättar avslutningsvis att hon/han är glad över att få arbeta på en skola med så många fina elever. Alla önskas en härlig sommar och uppmanas att ta väl hand om sig och njuta av sommaren.

  Talet återfinns även under kategorin Skola & Rektor & Lärare – Allmänna avslutningstal.

  119kr
 • Dags att springa av sig!

  Det här ganska korta och enkla talet passar att hållas av en lärare/rektor vid en vårterminsavslutning på lågstadiet. Temat är att omväxling förnöjer. På sommaren är det skönt att vara utomhus och leka och på vintern, då det är mörkt och kallt, passar det bra att vara inomhus och lära sig saker. Talet avslutas med att talaren önskar eleverna ett härligt sommarlov och uppmanar dem att nu verkligen ta tillfället i akt att springa av sig, cykla, simma, leka och vara utomhus.

  Talet återfinns även under kategorin Skola & Rektor & Lärare – Skolavslutning vårtermin.

  134kr
 • Alla är vi barn i början

  Information:

  Talet hyllar de uthålliga aktieägarna, som nu skall få sin belöning.

  159kr
You've just added this product to the cart: