“En fantastisk kvinna firar födelsedag.”, “Det är en glädjens dag!” samt “Till min mamma.”

“En fantastisk kvinna firar födelsedag.”, “Det är en glädjens dag!” samt “Till min mamma.”

En fantastisk kvinna firar födelsedag.
 Detta tal innehåller 1232 ord och tar 8 minuter och 33 sekunder att framföra.

Tal 1: En fantastisk kvinna firar födelsedag. Taltid: 2 min. 27 sek.

Det här talet hålls av vän, make eller på annat sätt anhörig till en kvinna som firar födelsedag. Bäst fungerar talet om det hålls på ett kalas, men det viktiga är att du som håller talet vill fokusera på att livet handlar om kvalitet och inte kvantitet. Det är ett lättsamt tal med ett underliggande budskap att ta vara på den tid som ges. Kärleksfullt och vänskapligt visar du din uppskattning för NN och framför ett stort grattis på hennes födelsedag.

Talet återfinns även under kategorin Födelsedagar – Passar flera olika åldrar.

278kr

Utdrag ur dess olika delar:

[...]

För det är väl kanske så man får tänka när antalet födelsedagar inte längre kan summeras med hjälp av fingrar och tår. I stället för att fokusera på kvantitet fokuserar vi på kvalitet.

[...]

Att ta till vara, att värdesätta och att uppskatta, det gör jag personligen varje dag. Min uppskattning riktar sig heller inte mot vad som helst, utan mot dig, NN.

[...]

NN, ett stort grattis till dig, på din födelsedag.

[...]

*****

Tal 2: "Det är en glädjens dag!" Taltid: 2 min. 31 sek.

Det här är talet som genomsyras av glädje. Även vuxna som firar födelsedag bör få känna förväntan och glädje. Du uppmanar din jubilar att njuta av dagen, att våga ta för sig av livets goda. Du manar till rop och sång. Du lockar fram barnasinnet hos jubilaren och får henne att våga fira födelsedag på just det sätt som hon förtjänar – i största glädje.

Talet återfinns även under kategorin "Födelsedagar - Allmänna tal". $Utdrag ur dess olika delar:

[...]

NN, du fyller år. Många år fyller du, i alla fall tillräckligt många för att kunna kalla dig vuxen och för att ha gjort så ett tag.

[...]

Jag önskar att du kan släppa taget om ditt vuxna jag, om så bara för en liten stund, så att du får känna glädje i varje vrå av din kropp och själ.

[...]

Hipp, hipp, hurra, det är din födelsedag! Det är en glädjens dag.

[...]

*****

Tal 3 (kostnadsfritt): "Till min mamma." Taltid: 3 min. 36 sek.

Du som håller det här talet vill, så här när din mamma fyller år, passa på att berätta för henne hur mycket du uppskattar henne – både som mor och som vän. Du är kanske inte den som är duktig på att komma ihåg att ringa eller skicka kort eller på andra sätt uppmärksamma din mamma - idag vill du försöka gottgöra detta genom att hålla ett varmt, ärligt och kärleksfullt tal.

Talet återfinns även under kategorin "Födelsedagar - Till mamma". $Utdrag ur dess senare del:

[...]

Som vuxen har jag lärt känna dig som vän och som kvinna. Det finns någonting mer än modersrollen. Visst är det en storslagen uppgift att fostra barn och ta hand om familjen - men jag vill inte reducera dig till bara detta. Du är också en klok och insiktsfull person. En person som gärna skrattar, roar sig och vet att njuta av tillvaron. En problemlösare och en fixare, det välkända och kanske urvattnade uttrycket att problem är möjligheter som kommer med bakändan först – det vet du. Du ser bortom den skrovliga ytan och möter varje människa för vad hon är.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal ““En fantastisk kvinna firar födelsedag.”, “Det är en glädjens dag!” samt “Till min mamma.””

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

  • Talskrivarens namn: Josefin Schygge
  • Talskrivare: Josefin Schygge
  • Adress:
  • 3.53 3.53 betyg av 36 recensioner
You've just added this product to the cart: