Din dag

Beskrivning av talet:Det här är talet för dig som vill bedyra din kärlek till din kvinna på alla hjärtans dag.
 Detta tal innehåller 560 ord och tar 3 minuter och 20 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Det här är talet för dig som vill bedyra din kärlek till din kvinna på alla hjärtans dag. Kärleken beskrivs utifrån de fem sinnena. Genom denna beskrivning visar du hur kärleken finns överallt i människan – alltså finns också kärleken överallt i dig. Sedan du har talat om kärlekens natur går du vidare till att tala om kärlekens dag, det vill säga Alla hjärtans dag, och hur din anledning att fira denna dag är NN. NN är kärleken för dig.

139kr

Utdrag ur slutet av talet:

[...]

Kärleken är kroppslig och konkret men den är också dynamisk. Förälskelsen djupnar och blir själva pulsådern i det mänskliga livet. Utan kärlek inget liv, därför firar vi Alla hjärtans dag. Det är ett skäl som kan gälla för många.

Mitt personliga skäl att fira Alla hjärtans dag är du. Din röst, din smak, ditt utseende, dina händer som smeker mig, är det största för mig. I ett rum fullt av människor ser jag bara dig. I en kör av röster hör jag din tydligare än andra. Ditt ansikte, ditt hår och din kropp är för evigt i mig. Din smak är vad jag alltid vill ha mer av. Du är allt för mig.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Din dag”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

 • Att vara en del av det här företaget är en stolthet!

  Detta tal passar att hållas på det större industriföretaget som har omstrukturerat verksamheter samt lagt ner eller flyttat vissa delar. Talaren går snabbt och koncist igenom företagets nyttor och varför det är en stolthet att vara en del av verksamheten.

  94kr
 • Med Ipoden full av vågbrus

  Det här är talet för dig som vill använda ord och begrepp som eleven känner igen sig i. Ipoden är elevens ständiga följeslagare, därför använder du den för att visa hur sommarlovet bryter av i vardagen och ger eleven möjlighet att njuta av sol och bad. Du målar upp en bild av skoleleven, hans/hennes våndor och måsten, hans/hennes drömmar och visioner. Du tackar för elevens insats under det gångna skolåret. Du fyller Ipoden med vågbrus och skratt. Det har blivit dags att ta sommarlov.

  Talet passar bäst för ålderskategorin 12-17 år.

  149kr
 • “Till min kära dotter på hennes bröllopsdag”, ” Lyckönskan med humor, kärlek och en rockring” samt “Vårt tack är stort och går t

  Tal 1: Till min kära dotter på hennes bröllopsdag. Taltid: 4 min. 31 sek.

  Det här traditionella och vackra talet passar dig som har en god relation till din dotter och hennes nyblivne make och ser dem båda som nära vänner.

  Du vänder dig först till din dotter och talar om hur relationen mellan mor och dotter ständigt ändras och djupnar, hur viktig hon är för dig och att ni alltid kommer att finnas kvar i varandras vardag. Du beskriver din lycka över att dottern har hittat rätt i livet.

  Sedan vänder du dig till brudparet. Här använder du tavelramen som symbolisk bild för makarna och deras liv, och ger utifrån denna goda råd inför äktenskapet.

  Talet återfinns även under kategorin Bröllop, till bruden – Mor talar till sin dotter.

  298kr
 • Det är en ynnest att känna dig

  Beskrivning av talet:

  Du som håller det här talet kan vara en vän eller familjemedlem till NN. NN själv är född i stjärntecknet Vågen. Som talare vill du hålla ett kort men kärnfullt tal där du tar hjälp av det stjärntecken som NN är född i för att beskriva hans/hennes egenskaper. Ditt tal är en hyllning till NN där du vill framhålla hans/hennes stora betydelse i ditt liv.

  134kr
You've just added this product to the cart: