Om Taltips

I Sverige har vi en kultur av att hålla tal vid speciella tillfällen. Det kan vara när din dotter gifter sig, på skolavslutning eller kanske i samband med en bolagstämma. Sedan 2001 har Taltips utvecklats till Sveriges största tjänst för understöd, motivation och inspiration kring tal och anförande.

Taltips hjärta är vårt nätverk med drygt 120 talskrivare med olika bakgrund och specialområden, men alla utvalda med omsorg för att säkerställa hög kvalitet i våra produkter. Är du intresserad av att som talskrivare komma med i vårt nätverk kan du ansöka om det här.

Under åren har vi hjälpt tusentals kunder med att förbereda sig inför sitt tal. Genom vår databas kan våra kunder få tillgång till över 2500 färdigskrivna tal i nischade kategorier för att passa tillfälle, intresse och personlighet.

Vår redaktör väljer ut de tal vi publicerar för att säkerställa att de håller en hög kvalitet och retoriskt uppbyggda. De tal som publicerats på Taltips håller en så pass hög klass att det fungerar rakt upp och ner, men många kunder väljer att anpassa sitt tal genom att lägga till personliga delar.

Hittar du inte tal som passar eller vill ha hjälp med att skriva ett anpassat tal? Specialskrivna tal skrivs i nära samarbete mellan talskrivaren och uppdragsgivaren och många bygger upp en återkommande relation. Läs mer här

Vi fortsätter att investera i de bästa talskrivarna i Sverige och utveckla tekniker som hjälper dig att hålla tal. Har du synpunkter hur vi kan bli ännu bättre får du gärna kontakta oss.

Taltips är tjänst från Taltips i Sverige AB

 

Kontakta oss